Lavatanssikilpailut käyntiin

Tee harrastuksestasi tavoitteellista ja lähde mukaan kisamaailmaan. Lavatanssikilpailut ovat mukava sosiaalinen tapahtuma, joka tarjoaa uusia samanhenkisiä ystäviä, iloista tunnelmaa ja yhdessä oloa sekä mukavaa kisailua eri lavatanssilajeissa.

Susel Cup on jälleen käynnissä. Viitenä viikonloppuna (lauantaisin) käydään yhteensä kolmentoista yleisesti tunnetun tanssilajin Susel Cup SM 2024  -lavatanssikilpailut.

Kilpailtavina lavatanssilajeina mukana ovat suljetun otteen tansseista foksi, hitaat, humppa, hidas Valssi, tango ja valssi sekä avoimen otteen tansseista bugg, fusku ja lava-jive. Lisäksi latinalaistyylisistä tansseista mukana ovat bachata, cha cha, rumba-bolero sekä salsa.

Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry on alan valtakunnallisena toimijana vahvistanut kaikille kilpailtaville Susel Cup-lajeille SM-arvot. Kisakauden päättää l gaalatapahtuma.

LavatanssiTripla on nimitys tapahtumaviikonlopulle, joka alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina. Perjantaina on tarjolla monenlaista mukavaa ohjelmaa sekä tietysti yhdessä oloa ja uusia tuttavuuksia. Lauantaina pidetään Susel Cup -lavatanssikilpailut ja illalla l orkesteritanssit. Sunnuntaina on tarjolla tanssikursseja, joissa käydään läpi mm. seuraavaksi tulevia kisalajeja.

Vuoden 2024 SM-kilpailut

La 09.03.2024 Tampere, Hurmion salit (valssi, hitaat, salsa)
La 18.05.2024 Pirkanmaa, Ellivuori Resort (tango)
La 15.06.2024 Seinäjoki (humppa, rumba-bolero, bugg)
La 07.09.2024 paikka avoin (cha cha, hidas valssi, lava-jive)
La 26.10.2024 Vaasa, Scandic Waskia (foksi, bachata, fusku)
 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

http://www.lavatanssikilpailut.fi/
lavatanssitripla@gmail.com