Susel Cup SM

Susel Cup SM 2022 -lavatanssikilpailut käynnistyvät!

*Viikonlopputapahtuma * 13 tunnettua lavatanssilajia * 5 osakilpailua * Cup-pistelasku * Palkinnot * Gaalapäivä

Susel Cup käynnistyy usean vuoden tauon jälkeen vuonna 2022. Cup-kilpailu tulee olemaan olennainen osa LavatanssiTripla -viikonlopputapahtumaa, joita järjestetään vuodessa kuusi kappaletta. Viitenä viikonloppuna (lauantaisin) käydään yhteensä kolmentoista yleisesti tunnetun tanssilajin Susel Cup SM 2022  -lavatanssikilpailut. Kilpailtavina lavatanssilajeina mukana ovat suljetun otteen tansseista Foksi, Hitaat, Humppa, Hidas Valssi, Tango ja Valssi sekä avoimen otteen tansseista Bugg, Fusku ja Lava-Jive. Lisäksi latinalaistyylisistä tansseista mukana ovat Bachata, Cha Cha, Rumba-Bolero sekä Salsa.

Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry on alan valtakunnallisena toimijana vahvistanut kaikille kilpailtaville Susel Cup-lajeille SM-arvot. Kisakauden päättää marraskuussa pidettävä gaalatapahtuma, joka järjestetään vuonna 2022 Tampereella monipuolisine oheisohjelmineen.

LavatanssiTripla on nimitys tapahtumaviikonlopulle, joka alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina. Perjantaina on tarjolla monenlaista mukavaa ohjelmaa sekä tietysti yhdessä oloa ja uusia tuttavuuksia. Lauantaina pidetään Susel Cup -lavatanssikilpailut ja illalla luonnollisesti orkesteritanssit. Sunnuntaina on tarjolla tanssikursseja, joissa käydään läpi mm. seuraavaksi tulevia kisalajeja.  

Lavatanssin cup-kilpailut ja gaalapäivä pidetään aina lauantaina. Kilpailukalenteri vuodelle 2022 on:

Tampere 11.03. – 13.03.2022 Hitaat, Valssi ja Cha Cha Tanssiseura Hurmio
Äänekoski 08.04. – 10.04.2022 Tango Suomen lavatanssikilpailijat-yhdistys
Liperi 10.06. – 12.06.2022 Humppa, Bugg ja Salsa Liperin lavatanssijat Lilat ry
Vaasa 09.09. – 11.09.2022 Foksi, Lava-Jive ja Rumba-Bolero Tanssikoulu Matti & Sannu
Vääksy 14.10. – 16.10.2022 Hidas Valssi, Fusku ja Bachata Suomen Tanssistudiot Oy, Juhani Kuosmanen
Tampere marras 2022 Gaalapäivä Suomen Lavatanssikilpailijat -yhdistys

”Tee harrastuksestasi tavoitteellista ja lähde mukaan kisamaailmaan. Lavatanssikilpailut ovat mukava sosiaalinen tapahtuma, joka tarjoaa uusia samanhenkisiä ystäviä, iloista tunnelmaa ja yhdessä oloa sekä mukavaa kisailua eri lavatanssilajeissa.”

Toimintaa koordinoi Suomen lavatanssikilpailijat -niminen yhdistys, joka on perustettu 1.11.2021. Yhdistyksen taustalta löytyy pitkän linjan menestyksekkäitä lavatanssikisaajia, tanssinopettajia/-ohjaajia sekä kisatoiminnassa monipuolisesti mukana olleita henkilöitä. Yhdistyksen perustajajäseniä ovat Kari ja Merja Filpus (Nokia), Ari Vaskelainen ja Satu Mustajärvi (Hämeenkyrö) sekä Pentti Mäkinen ja Anna-Liisa Korvala (Haukipudas).

Mikäli tämä tiedote herätti mielenkiintosi kisaajana tai mahdollisena yhteistyökumppanina, niin ota rohkeasti yhteyttä ja laita kysymyksiä, kommentteja tai ajatuksiasi sähköpostiimme. Tehdään hyvää yhdessä!

Lisätiedot ja tiedustelut: lavatanssitripla@gmail.com

Martti Surakka
hallituksen puheenjohtaja
Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry
puheenjohtaja@susel.fi

Kari Filpus
hallituksen puheenjohtaja
Suomen lavatanssikilpailijat -yhdistys
lavatanssitripla@gmail.com