Eskari (E1-E3)

Kevään 2020 Eskari on peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

 

Koulutuksessa keskitytään ryhmän haltuunottoon, äänenkäyttöön sekä muihin ohjauksen perusteisiin. Käydään läpi eri tanssilajien perustekniikkaa ja kuvioita sekä mietitään mitä näiden ohjauksessa tulee huomioida. Tutustutaan sekä viejän, että seuraajan rooleihin, joten vienti- ja seuraamistaitojen kehittäminen on avainroolissa.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää hyvää perustanssitaitoa sekä SUSEL tai STUL seuraan kuulumista. Pyydä itsellesi suosittelija, joka voi tarvittaessa kertoa tanssitaustastasi ja -tavoitteistasi. Suosittelijan tulee toimia ohjaajana.

Eskarin jälkeen ohjaajiksi aikovien odotetaan hakeutuvan Perusosioon.

Kattavan ohja​ajakoulutuksen saat seuraavasti:

Eskari + Perustaso = seuratanssin perusohjaaja

+ Jatkomodulit = seuratanssinohjaaja

Suorittamalla eskarin ja perustason, valmistut seuratanssin perusohjaajaksi. Suorittamalla lisäksi vielä jatkotason (kaksi modulia), valmistut seuratanssinohjaajaksi. Jatkomodulien suorittamismäärää ei ole rajoitettu.

Eskari koostuu kolmesta viikonlopusta (E1, E2, E3), jolloin Eskarin koulutustuntien kokonaismäärä on 40,5h. Lisäksi viikonloppujen välissä on pieniä välitehtäviä.

Seuraava Eskari alkaa huhtikuussa 2020
Seuraa ilmoitteluja SUSELin koulutuskalenterissa, facebook -sivuilla sekä SuomiViihde lehdessä.

Eskari (E1-E3)

Ei koulutuksia tällä hetkellä

Kouluttajat

Jyrki Keisala ja Heini Ahtiainen

Hinta

190 € / viikonloppu. Hinta sisältää opetuksen sekä materiaalit. Hinnat eivät sisällä majoitusta eikä ruokailuja.

Ilmoittautumis- ja maksuaikataulut

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 4 vko ennen koulutuksen alkua. Tarkat päivät ilmoitettu koulutuksen tietojen yhteydessä. Vapaita paikkoja voi kysyä aina kurssin alkuun asti. 

Kurssista lähetetään osallistujille lasku, mikä tulee olla maksettu eräpäivään mennessä - maksusuoritukset tullaan tarkistamaan. Mikäli koulutusmaksu suoritetaan käteisellä koulutuspaikalla, lisätään siihen käsittelykuluina 10 eur.

Sairaustapauksessa kurssimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.

Ilmoittautuminen

Täytä ilmoittautumislomake

 

Lisätiedot

koulutussihteeri@susel.fi, puh. 044 980 6062