Ohjaajakoulutukseen vielä tilaa Tampereella

Suselin seuratanssin perusohjaajakoulutus on osoittautunut huippusuosituksi Pohjois-Suomessa, sillä syksyn kurssi Rovaniemellä on nyt täyteen buukattu. Toki peruutuspaikkoja voi edelleen kysellä. Sen sijaan Tampereella on vielä koulutuspaikkoja jäljellä. Mikäli seuratanssin ohjaaminen kiinnostaa sinua, käytä nyt tilaisuutesi hyväksi!

Käymällä Suselin koulutuksen saat eväät yli kymmenen lajin alkeis- ja alkeisjatkotason ohjaukseen, syvennät omaa tanssitaitoasi, saat tärkeää perustietoa seuratanssimusiikista sekä tietoa ohjaamiseen liittyvistä huomioista ja velvoitteista. Perusohjaajakoulutus käsittää kokonaisuudessaan 9 viikonloppua. Käymällä 8 päivän jatkokoulutuksen valmistuu seuratanssinohjaajaksi.

Ensimmäiset kolme viikonloppua järjestetään syksyllä 2024 ja seuraavat 6 viikonloppua keväällä 2025. Tämän jälkeen on mahdollisuus jatkaa jatko-opintoihin.

Koulutus toteutetaan Rovaniemellä Saarenkylän nuorisoseuran talolla, Napapiirintie 10 ja Tampereella Hurmion saleilla, Tesomankatu 33. Koulutusviikonloput ovat molemmilla paikkakunnilla samat: 14.9.-15.9.2024, 12.10.-13.10.2024 ja 9.11.-10.11.2024.

Koulutuksen hinta on 150 euroa viikonlopulta. Hinta sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalit. Hinnat eivät sisällä majoitusta eikä ruokailuja. Tietoa majoitusvaihtoehdoista lähetetään ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 17.8.2024, jolloin tehdään päätös koulutuksen toteutumisesta. Vapaita paikkoja voi toki kysyä aina kurssin alkuun asti. Kurssista lähetetään osallistujille lasku. Sairaustapauksessa kurssimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja tästä linkistä: susel.fi/koulutustoiminta

Kouluttajina

Rovaniemi: Timo Toivonen, tanssinopettaja (AMK) ja Ulpu Jarva, tanssinopettaja (AMK)

Tampere: Heini Ahtiainen, tanssinopettaja (AMK) ja Jyrki Keisala, tanssinopettaja (AMK)

Lisätiedot

Henna Rusi, SUSEL koulutussihteeri@susel.fi 044 980 6062

Olli Tiuraniemi, SUSEL Majoitus- ym. koulutuspaikkaan liittyvät asiat Rovaniemellä 0400 695 418