Laila ja Olavi -tanssiparikilpailun videokarsinta on alkanut

Laila ja Olavi -tanssiparikilpailu, jossa haemme persoonallista 1950-luvun hengen mukaista tanssiparia, käydään lauantaina 30.10.2021 Ikaalisten kylpylässä https://ikaalinenspa.fi/

Lue ohjeet ja säännöt alta.

Videokarsinnan ohjeet

Laila ja Olavi –tanssiparikilpailun 2021 loppukilpailut pyritään pitämään syksyn 2021 aikana koronatilanteen sen salliessa. Karsinnat järjestämme videokarsintana. Karsintojen perusteella kutsumme jatkoon päässeet mukaan semifinaaleihin ja finaaleihin.

Luotamme siihen, että voisimme vihdoin kisata loppukilpailut normaalisti. Semifinaalit ja finaalit pidetään nyt suunnitellun mukaisesti 30.10.2021 Ikaalisten kylpylässä (nyk Ikaalinen Spa) https://ikaalinenspa.fi/ Tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa henkilökohtaisesti kaikille karsintoihin osallistuneille sekä verkkosivuilla.

Karsintaan osallistuminen maksaa on 20 euroa / pari.

Videokarsintaa koskevat säännöt:

Kuvaaminen:

Videon tulee olla kuvattu yhtenä ottona /tanssilaji esimerkiksi kännykkäkameralla, tabletilla tai kameralla. Tallenteen on oltava pakkaamaton, muokkaamaton, mp4-, avi- tai mov-muotoinen tiedosto.

 • Videokarsinnassa tanssitaan kolmea eri musiikkilajia - Laila ja Olavi musiikkiin tahdissa. Musiikit löytyvät osoitteesta https://www.youtube.com/playlist?list=PLCmWvfLMmAeT5SyHxjoSFcBcs3sULtq7a HUOM! Maininta Laila ja Olavi Tanssikilpailu 2020
 • Tanssin pitää näkyä videolla koko ajan.
 • Videon kesto on 1,5 - 2 minuuttia /tanssilaji. Liian lyhyet tai pitkät videot hylätään.
 • Kilpailun järjestäjä käsittelee lähettämääsi videomateriaalia luottamuksellisesti. Sitä ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin alkukarsintaan.
 • Kaikki sellaiset videot, jotka ovat sääntöjen vastaisia, sisältävät asiatonta ääni- ja/tai kuvamateriaalia tai ovat muutoin loukkaavia, hylätään. Tällaisissa tapauksissa osallistumismaksuja ei palauteta.
 • Videoista ei anneta palautetta.
 • Videokarsinnan osallistumismaksu maksetaan tilille: FI53 1197 3000 1160 66, Suomen seuratanssiliitto SUSEL ry

Osallistumismaksun jälkeen voit osallistua videokarsintaan.

Lähettäminen:

1) Sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen ilmoittautuminen@susel.fi. Tarvittaessa käyttäen apuna WeTransfer-sovellusta, kts. www.wetransfer.com (sovelluksen avulla voi lähettää ilmaiseksi max 2GB tiedostoja).

2) Postitse USB-muistitikulle tallennettuna osoitteeseen: Pirjo Kainu, Rionkatu 5 A 3, 00220 Helsinki

Lähetystavasta riippumatta mukana tulee olla viite: ”Laila ja Olavi –tanssipari kilpailun 2021 karsinta”. Lisäksi osallistujien nimet, osoitteet (vähintään paikkakunta), puhelinnumero(t) ja vähintään yksi sähköpostiosoite, josta parin tavoittaa.

Videon tulee olla perille toimitettuna viimeistään perjantaina 29.7.2021. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin www.susel.fi –verkkosivuilla sekä karsintaan osallistuneille henkilökohtaisesti.

Lisätietoja tarvittaessa: pikeveke@gmail.com tai puh 050 5722779

Lataa ohjeet PDF

 Laila ja Olavi –tanssipari kilpailun säännöt 2021 

 1. Kilpailu on avoin kaiken ikäisille tanssipareille (mies ja nainen). Kilpailussa on yksi sarja, yleissarja. 
 2. Tanssikilpailu ei edellytä Suomen kansalaisuutta. 
 3. Tanssikilpailu käydään Laila ja Olavi –laulukilpailun yhteydessä. 
 4. Karsinnat pidetään videokarsintana järjestäjälle lähetettyjen videoiden perusteella. Videokarsinnoista oma ohjeistus. 
 5. Tanssikilpailussa etsitään Laila ja Olavi –tanssiparia, joka tanssii parhaiten soitettavaan musiikkiin vapaalla tyylillä sekä 1950-60 luvun henkeen. Kilpailevat tanssiparit arvostelevat sekä tuomarit että paikalla oleva yleisö. 
 6. Semifinaalit ja finaalit tanssitaan 30.10.2021 Ikaalisten kylpylässä. Kilpailumusiikkina on Laila Kinnusen ja Olavi Virran kappaleita 3-5 kpl 
 7. Osallistumismaksut ovat karsinnoissa 10 €/henkilö, semifinaaleissa ja finaaleissa 15 €/henkilö. 
 8. Kilpailijat antavat itsestään TV-taltiointi-, videointi- ja valokuvausoikeudet järjestäjien käyttöön ja markkinointiin. 
 9. Kilpailijat kustantavat itse kaikki matka- ja majoituskulunsa. Esiintymisestä ei makseta esiintymiskorvauksia. 
 10. Lisätietoja pikeveke@gmail.com tai puh 050 5722779 

Lataa säännöt PDF